Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Haemme kesäsijaisuuteen palotarkastajaa ajalle 1.6.-31.8.2023.

Palotarkastajana pääset tekemään monipuolista onnettomuuksien ehkäisytyötä. Keskeisiä toimenkuvaan kuuluvia tehtäviä ovat mm. valvontatehtävät, turvallisuusviestintä ja asiakkaiden ohjaus ja neuvonta. Toimialueena tulee olemaan koko Päijät-Hämeen alue.

Kelpoisuusvaatimuksena edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja B–luokan ajokorttia. Hyvät edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa esimerkiksi pelastusalan päällystön tai turvallisuusalan tutkinto. Kesätöitä voi hakea myös alan opiskelijat, joilla on riittävät perusopinnot. Tehtävien hoito edellyttää lisäksi monipuolisia tietoteknisiä perusvalmiuksia sekä esiintymis-, viestintä- ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsotaan aiempi kokemus pelastustoimen valvontatehtävistä ja turvallisuusviestinnästä.

Palkka on 3 172,46 e/kk. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa työkokemuksen perusteella määräytyvää määrävuosilisää enintään 8 %.

Säännöllinen työaika on KVTES III luku 8 §:n mukainen toimistotyöaika.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta 28.2.2023 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Valitulta edellytetään luotettavuutta ja suostumista perusmuotoisen turvallisuusselvityksen laadintaan sekä huumetestaukseen.

Lisätietoja

Riskienhallintapäällikkö Marjo Oksanen p. 0440-773 208 tai marjo.oksanen@paijatha.fi.