Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Saavutettavuus, www.phpela.fi

kuvituskuva

Tämä on Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen saavutettavuusseloste

Päijät-Hämeen pelastuslaitos pyrkii takaamaan verkkosivustonsa saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.phpela.fi ja on laadittu 13.10.2020.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut sivuston tekninen toteuttaja.

Vaatimustenmukaisuus

Verkkosivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA suurelta osin.

Ei-saavutettava sisältö

Verkkosivusto sisältää toimisto-ohjelmien tiedostoja (esim. doc, pdf), joista kaikki eivät ole saavutettavia.  Nämä ovat ennen 23.9.2018 julkaistuja tiedostoja, jotka eivät kuulu sovellettavan lainsäädännön piiriin. Tärkeimmät asioiden hoitamiseen tarvittavat liitetiedostot pyritään saamaan saavutettaviksi vuoden 2020-2021 aikana. Tarvittaessa voit pyytää tiedostoja saavutettavassa muodossa asiakaspalvelumme kautta.

Sivustolla on videoita, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020. Näistä videoista puuttuu tekstitys ja kuvailutulkkaus tai jompikumpi.

Verkkosivustolla on lisäksi muiden ulkopuolisten tahojen tuottamia sisältöjä kuten sosiaalisen median nostoja, nämä eivät ole Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen itsensä tuottamia, rahoittamia tai valvomia, joten eivät kuulu lainsäädännön piiriin.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Sähköpostilla

phpela@paijatha.fi

Muilla tavoin

Soittamalla puhelin 03 8773112.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000