Toiminnassamme on muutoksia koronaviruksen ehkäisemiseksi. Kiireelliset pelastus- ja ensihoitotehtävät suoritetaan normaalisti.

Saat yhteyden pelastuslaitokseen puhelimitse, sähköpostitse tai chatilla:

Asiakaspalvelu arkisin klo 9-15: 03 8773112
Päivystävä palotarkastaja arkisin klo 9-11 ja 12-15: 0440 773 222
Hätänumero 112

Tietosuoja

Henkilötietojesi turvallisuus on meille erityisen tärkeää. EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) sovelletaan 25.5.2018 alkaen. Uudella sääntelyllä parannetaan kuluttajien tietosuojaa, sillä se lisää henkilötietojen käsittelyn läpinäkyvyyttä ja yhtenäistää sääntelyä kaikissa EU-maissa.

Sovellamme uutta tietosuojalausuntoa 25.5.2018 alkaen, kun käytät palveluitamme tai vierailet nettisivuillamme. Esimerkisi nettisivuillamme oleviin erilaisiin lomakkeisiin on lisätty kohdat missä varmistetaan suostumus henkilötietojen keräämiseen, jos niitä kerätään lomakkeiden tietojen perusteella.

Tietosuojaselosteet

Asetuksen mukaisesti on henkilörekistereistä tehty myös tietosuojaselosteet jotka löytyvät oheisten linkkien takaa:

Henkilötietojen tarkistus tai korjaus

Jokaisen oikeuksiin kuuluu oikeus tarkistaa mitä tietoja on reiksterihin kerätty ja oikeus vaati niiden muuttamista tai poistamista.

Henkilötietojen tarkistuksen tai korjaamisvaatimuksen voi tehdä seuraavasti:

1) Täytä ”Rekisteritietojen tarkastuspyyntö” tai ”Rekisteritietojen korjaamisvaatimus”-lomake

Rekisteritietojen tarkastuspyyntölomake (pdf)

Rekisteritietojen korjaamisvaatimuslomake (pdf)

2) Toimita täytetty ja allekirjoitettu lomake henkilökohtaisesti osoitteeseen:

Päijät-Hämeen pelastuslaitos / Hallinto
Manneheiminkatu 24
15100 LAHTI

3) Lomakkeen toimittamisen yhteydessä henkilöllisyytesi varmistetaan (ajokortti, kuvallinen hankilötodistus tai passi)

4) Lomakkeen jättämisen yhteydessä voi valita tavan miten tarkastuspyynnön / korjaamisvaatimuksen tulos ilmoitetaan

Lomakkeen jättämisen jälkeen vastauksen valitsemallasi tavalla kuukauden kuluessa.

Henkilötietojen tarkistuspyynnön voi tehdä veloituksetta kerran vuodessa.


Lisätietoja Päijät-Hämeen tietosuoja-asioista saa tarvittaessa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tietosuoja@phpela.fi