Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Miten energiaremontin voi toteuttaa ja minkälaista apua siihen on saatavilla? Webinaarissa kuullaan Kestävät vaihtoehdot öljylämmitykselle -hankkeen tuloksia ja kokemuksia energiaremontista niin asukkaan kuin yrittäjän kannalta sekä Lahden kaupungin oppeja Lahden Talojen peruskorjauksista ja energiatoimista. Alueellinen energianeuvoja kertoo taloyhtiöiden energiansäästövinkeistä ja lisäksi saadaan tietoa aurinkosähkön kannattavuudesta taloyhtiöissä ja kuntakohteissa. Tilaisuudessa on mahdollista esittää kysymyksiä. Luvassa on käytännönläheistä energia-asiaa pientaloille ja taloyhtiöille.

Päijät-Hämeen pelastuslaitos on ollut hankkeessa mukana paloturvallisuuden ja öljyvahinkojen ennaltaehkäisyn näkökulmasta.

Hankkeen tavoitteena on tukea kiinteistönomistajia siirtymään öljylämmityksestä vähähiilisempiin lämmitysmuotoihin.

Ohjelma 26.5. klo 13:00-15:00

  • Asukkaiden kohtaamisia ja puhelinneuvontaa, Kestävät vaihtoehdot öljylämmitykselle -hankkeessa opittua, Johanna Snell ja Maarit Virtanen, Päijät-Hämeen liitto
  • Energiaremontti asukkaan näkökulmasta, ilmoitetaan myöhemmin
  • Lämmitystapamuutosten toteuttaminen – lämpöpumput öljylämmityksen tilalle, Jussi Heimonen, Lämpöjokeri
  • Kustannustehokas korjausrakentaminen taloyhtiöissä, Lahden kaupungin Canemure-hankkeen tuloksia, Pauli Piekkari, Lahden kaupunki
  • Energiansäästövinkkejä taloyhtiöille ja asukkaille, Anna-Maria Rauhala, Alueellinen energianeuvonta (Ramboll)
  • Aurinkosähkön kannattavuus kuntakohteissa ja taloyhtiöissä, Teemu Kettunen, Motiva

Ilmoittautuminen tällä linkillä 21.5. asti. Linkki tilaisuuteen toimitetaan sähköpostilla pari päivää ennen tilaisuutta.

Tervetuloa!

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille, mukaan toivotaan mm. kuntalaisia, kuntien edustajia, taloyhtiötoimijoita ja yrittäjiä. Webinaarin järjestävät yhteistyössä Kestävät vaihtoehdot öljylämmitykselle -hanke ja Canemure-hanke.

Lisätietoja: https://paijat-hame.fi/event/energiaratkaisut-pientaloissa-ja-taloyhtioissa/
Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/773611403297257