Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Kauppakeskus Trion tapahtumassa pääsee testaamaan someseinää ja palomiehen asua. Paavolan pelastusaseman 3. vuoro näyttää mallia. Kuva: Salla Virta /Phpela

Päijät-Hämeen hyvinvointialue järjestää yhteistyössä TE-palveluiden, Lahden seudun työllisyyden kuntakokeilun ja alueen oppilaitosten kanssa rekrytointitapahtuman tiistaina 21.2.2023 klo 12.30–17 kauppakeskus Trion palvelutorilla Lahdessa.

Uuden tapahtuman tavoitteena on tehdä sosiaali- ja terveydenhuoltoa sekä pelastustoimialaa tutuksi erityisesti 8.- ja 9.-luokkalaisille ja toisen asteen opiskelijoille sekä sote- ja pelastusalan opiskelijoille, alanvaihtajille ja alalle palaaville. Tapahtumaan osallistuvat saavat myös lisätietoa mm. hyvinvointialueen henkilöstöeduista ja työhyvinvoinnin edistämisestä.

Tapahtuma-alueen lavalla järjestettävässä paneelikeskustelussa kuulijoille esitellään useampi mielenkiintoinen uratarina, ja alueen ständeillä osallistujat pääsevät keskustelemaan hyvinvointialueen edustajien kanssa esimerkiksi kesätyö-, keikka- ja vakituisista työmahdollisuuksista.

Lisäksi tapahtumakävijöillä on mahdollisuus osallistua leffalippujen arvontaan sekä kuvauttaa itsensä #ikkunatulevaisuuteen-someseinän edessä.

Tervetuloa mukaan!