Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Noin 4000 pientaloasukasta saa postilaatikkoonsa paloturvallisuuden itsearviointimateriaalia lähipäivinä. Määrä on noin 10 % Päijät-Hämeen pientaloista. Paloturvallisuuden itsearvioinnilla tarkoitetaan kiinteistön omistajan tai haltijan itsensä suorittamaa palo- ja henkilöturvallisuuden arviointia pelastuslaitoksen lähettämän materiaalin avulla.

Pientalon paloturvallisuuden itsearviointi osuu kohdalle kerran kymmenessä vuodessa, mutta oppaan asioita kannattaa toki tarkastella omassa kodissa useamminkin ja huolehtia siten turvallisuudesta.

Muistathan täyttää lomakkeen huolellisesti ja hyödyntää mukana toimitettua paloturvallisuusopasta. Kannustamme täyttämään itsearviointilomakkeen sähköisesti, mikäli mahdollista. Aikaa itsearvioinnin tekemiseen on huhtikuun loppuun saakka.

Järjestämme keskiviikkona 17.4. kello 17.30–18.30 maksuttoman Teams-koulutuksen pientalon paloturvallisuuden itsearvioinnista. Koulutus on suunnattu erityisesti niille, joiden vuoro on täyttää itsearviointi tänä vuonna, mutta toki linjoille mahtuu muitakin.

Ilmoittaudu mukaan Teams-koulutukseen!!

Lisätietoja asumisen turvallisuudesta