Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Kaksi paperista lomaketta joiden päällä Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen Pientalon turvallisuusopas.

Päijät-Hämeen pelastuslaitos on lähettänyt noin 4000 pientaloasukkaalle paloturvallisuuden itsearviointikirjeen. Kirje lähetetään vuosittain 10 prosentille alueen pientaloasukkaista.

Tarkoituksena on, että asukas käy kirjeen ja sen materiaalin avulla läpi asuntonsa paloturvallisuusasioita. Lomakkeen vastauksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti. Vastausosoite löytyy kirjeestä.

Sähköinen lomake on ollut hetkellisesti poissa käytöstä suuren kävijämäärän vuoksi. Jos osoite ei toimi, on hyvä odottaa hetki ja kokeilla jonkin ajan kuluttua uudelleen. Kirjoita verkkolomakkeen osoite suoraan selaimen osoiteriville, älä Googleen, sillä Google saattaa ohjata väärälle sivulle.

Palautuskuoren saa tarvittaessa toukokuussa

Niille henkilöille, joiden vastauksia ei ole saatu huhtikuun aikana sähköisesti, lähetetään toukokuussa palautuskuori ja ohje postitse tehtävään palautukseen. Pahoittelemme, että tämä tieto jäi pois alkuperäisten materiaalien mukana tulleesta ohjeesta ja on aiheuttanut paljon kyselyjä pelastuslaitokselle.

Pientalon paloturvallisuuden itsearviointi osuu kohdalle kerran kymmenessä vuodessa.

Virheellisen tiedon korjaus

Kiinteistö- ja omistajatiedot on saatu Väestörekisterikeskuksen väestötietojärjestelmästä. Mahdollisen tiedoissa olevan virheellisen omistajatiedon tai muun korjattavan tiedon voitte ilmoittaa itsearviointilomakkeen lisätietoja kohdassa.

Paritalossa itsearviointilomakkeen voi täyttää yhteisesti molempien asuntojen omistajien kesken.

Lisätietoa

Päivystävä palotarkastaja

Arkisin klo 9-11 ja 12-15 0440 773 222

palotarkastaja@paijatha.fi

Asumisen paloturvallisuudesta löytyy tietoa Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen verkkosivuilta