Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Etsimme joukkoomme ICT-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen tietohallintoon pelastustoimen sovellukset -tiimiin. Toimipaikkamme sijaitsee Lahdessa, Paavolan pelastusasemalla. Olemme osa Päijät-Hämeen hyvinvointialuetta.

Toimit pelastustoimen sovellukset -tiimissä, jossa tehtävänäsi on muun muassa ICT-laitteistojen ja ohjelmistojen ylläpito, pelastusyksiköiden ICT-tekniikan ylläpito ja niiden kehittämiseen osallistuminen sekä pelastuksen erityisohjelmistojen asennus ja päivitys yhteistyössä toimittajien kanssa. Lisäksi osallistut pelastuslaitoksen nettisivujen ja intran kehitykseen ja ylläpitoon.

Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on:
– Kokemusta ICT:n ylläpito ja kehitystehtävistä sekä uusien järjestelmien käyttöönottamisesta ja kouluttamisesta.
– Aikaisempaa kokemusta teknologian ja tietotekniikan käyttämisestä palvelutuotannon uudelleen järjestämisessä ja kehittämisessä.
– Ymmärrys viranomaiskentän tietoturvavaatimuksista.
– Rohkeutta ottaa esille kehityskohteita ja suunnitelmallinen ote viedä aloitetut projektit loppuun saakka.
– Vahva kirjallinen ja suullinen ilmaisu- ja esiintymistaito.

Lisäksi toivomme sinulla olevan osaamista ja näkemystä pelastustoimialan palvelutuotantoon liittyvästä teknologiasta ja aiempaa kokemusta paikkatietoaineiston käsittelystä esim. MapInfo tai QGIS -sovelluksilla. Omaat kyvyn kuvata ja editoida videoita, ja sinulta löytyy kuvankäsittely- ja taittotaitoja. Tunnet ja hyödynnät ketteriä menetelmiä, osaat kuvata ja kehittää prosesseja ja sinulta löytyy vaatimusmäärittelyosaamista. Näiden lisäksi omaat kokemusta ICT-palveluhallintaprosesseista (ITIL), ja sinulta löytyy kehittämisintoa ja innostus viedä aloitetut asiat maaliin asti.

Tarjoamme sinulle:
– Merkityksellisen roolin sillanrakentajana pelastustoimen tarpeiden ja teknologian välimaastossa.
– Monipuoliset työtehtävät ihmisten hyvinvoinnista huolehtivassa organisaatiossa.
– Nopeasti kehittyvän tietohallintotiimin tueksesi.
– Ennaltaehkäisevät ja terveyttä ylläpitävät työterveyspalvelut.
– Mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen.
– Mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.
– Perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa).
– Mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua.
– Laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa. Autoilevana matkaa tehdään Hämeenlinnasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.

Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuotisesti.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai toisen asteen koulutusta yhdistettynä laajaan ammatilliseen perehtyneisyyteen. Sinulla on myös käytännössä osoitettavat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja vähintään B-luokan ajokortti. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja Suojelupoliisista.

Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme sinulta sen erinomaista hallintaa. Myös englanninkielentaito on tässä tehtävässä tarpeen.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä, joten ethän epäröi lähettää hakemusta mahdollisimman pian. Tule mukaan kehittämään hyvinvointialueen digitalisaatiota!

Hakuaika päättyy 14.1.2024

Tee hakemus Kuntarekryssä

Lisätietoja

Pelastuslaitoksen verkkosivut

Päijät-Hämeen hyvinvointialueen verkkosivut

Yhteystiedot

Tuotepäällikkö Marko Nieminen
marko.nieminen@paijatha.fi
p. +358 44 077 3256

Yksikön esihenkilö Hanna Ohrimovitsch
hanna-mari.ohrimovitsch@paijatha.fi
p. +358 44 440 6620