Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Haemme PALOTARKASTAJAA vakituiseen virkaan 3.7.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimialueena tulee olemaan koko Päijät-Hämeen alue.

Palotarkastajana pääset tekemään monipuolista onnettomuuksien ehkäisytyötä. Keskeisiä toimenkuvaan kuuluvia tehtäviä ovat mm. valvontatehtävät, turvallisuusviestintä, asiakkaiden ohjaus ja neuvonta sekä asiantuntijatehtävät. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös palontutkintaan ja rakentamisen ohjaukseen. Viran ensisijainen toimipaikka tulee olemaan Heinolan pelastusasema Heinolassa.

Kelpoisuusvaatimuksena edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja B-luokan ajokorttia. Hyvät edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa esimerkiksi pelastusalan päällystön, turvallisuusalan tai rakennusalan edellä mainitun kelpoisuusehdon täyttävä tutkinto. Tehtävien hoito edellyttää lisäksi monipuolisia tietoteknisiä perusvalmiuksia sekä esiintymis-, viestintä- ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsotaan aiempi kokemus pelastustoimen valvontatehtävistä, turvallisuusviestinnästä ja rakentamisen ohjauksesta.

Tarkemmat tiedot tehtävästä ja hakemukset Kuntarekryn kautta. Hakuaika päättyy 9.6. klo 15.

Lisätietoja antavat myös:

Paloinsinööri Tapio Aaltonen
puh. 044 077 3193, tapio.aaltonen@paijatha.fi
Paloinsinööri Raila Viljamaa
puh. 044 077 3223, raila.viljamaa@paijatha.fi