Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Päijät-Hämeen pelastuslaitos hakee kalustonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Paavolan pelastusaseman korjaamoon. Pelastuslaitos on osa Päijät-Hämeen hyvinvointialuetta.

Paavolan pelastusaseman korjaamolla työskentelee korjaamon esimies sekä kaksi kalustonhoitajaa. Tehtäviisi kuuluvat pelastustoiminnan kaluston huolto ja korjaustehtävät. Toivomme, että sinulta onnistuu vianhaku sekä diagnosointi. Auton sähkötöiden työkokemus ja tuntemus katsotaan eduksi.

Odotamme omatoimisuutta, huolellisuutta sekä tehokasta otetta työntekoon. Tartut reippaasti toimeen. Arvostamme ammattimaista ja ahkeraa tekemisen meininkiä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, positiivinen asenne sekä joustavuutta.

Me tarjoamme

  • osaavat ja kannustavat työkaverit
  • perehdytyksen työhön
  • mahdollisuuden kouluttautumiseen
  • perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
  • mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
  • laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.
  • virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut ja kuntotestit

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva autoalankoulutus. Lisäksi toivomme sinulla olevan aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Valitulla henkilöllä tulee olla vähintään BC-luokan ajokortti. Päijät-Hämeen maakunnan ja Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen tuntemus on sinulle eduksi. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo/CV sekä tarvittavat jäljennökset opinto- ja työtodistuksista.

Hakijan tulee antaa suostumus turvallisuusselvityksen hankkimiseen sekä suostumus huumetestaukseen. Tehtävään valitun henkilön on esitettävä voimassa oleva ajokortti sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Tehtävä on ollut haussa 2.-16.10. ja on avattu nyt uudelleen haettavaksi. Edellisessä haussa mukana olleet huomioidaan.

Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Hakuaika päättyy 11.12.2023.

Tee hakemus Kuntarekryssä.

Tervetuloa ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja
Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen verkkosivut

Päijät-Hämeen hyvinvointialueen verkkosivut

Yhteystiedot
Korjaamon esimies Kari Hietalahti, yhteydenotot arkisin klo: 8-15
0440 773 274, kari.hietalahti@paijatha.fi
Tekninen päällikkö Jarmo Saloranta, yhteydenotot arkisin klo: 8-15
0440 773 105, jarmo.saloranta@paijatha.fi