Päijät-Hämeen pelastuslaitoksella pelastustoiminnan osastolla on haettavana palomestarin virka. Viran ensisijaisena toimintapaikkana on Orimattilan toimipaikka. Palomestarin tehtävänä on muun muassa huolehtia Orimattilan pelastusturvallisuustehtävistä sekä osallistua päivystävän palomestarin, PHP40, tehtäviin Heinolan toimipaikalla.

Kelpoisuusvaatimuksena on pelastusasetuksen nro 407/2011 6 §:n edellyttämä kelpoisuus. Valitulla tulee olla vähintään BC-luokan ajokortti. Arvostamme alan laaja-alaista tuntemusta sekä aiempaa palvelusta Päijät-Hämeen pelastuslaitoksella.

Työaika on keskimäärin 40 viikkotuntia. Työaika ja palkka määräytyvät teknisten sopimuksen mukaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa 24.11.2020 klo 14:00 mennessä osoitteeseen:
pelastuspäällikkö Veli-Pekka Niemikallio
Päijät-Hämeen pelastuslaitos
Mannerheiminkatu 24, 15100 Lahti

Kuoreen tunnus: ”Palomestarin virka”. Hakemuksiin on liitettävä ansioluettelo sekä tarvittavat jäljennökset opinto- ja työtodistuksista sekä tosite voimassa olevasta, enintään vuoden vanhasta hyväksytysti suoritetusta FireFit- testistä.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä voimassa oleva ajokortti sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, ellei ole käynyt laitoksemme työterveystarkastuksessa jo aiemmin. Hakijan tulee antaa suostumus turvallisuusselvityksen hankkimiseen sekä suostumus huumetestaukseen.

Valinnasta tiedotetaan sähköpostitse.

Lahdessa 27.10.2020
Veli-Pekka Niemikallio, pelastuspäällikkö