Tule tutustumaan osastoomme C24f.

RAKENTAMISEN JA REMONTOINNIN SUURTAPAHTUMA

Suosittu Raksa tarjoaa jälleen 15.-17. maaliskuuta 2019 yhden katon alta kaiken rakentamiseen ja remontoimiseen Lahden Messukeskuksessa. Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuva tapahtuma täyttää neljä hallia tuote- ja palvelutarjonnalla niin pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille sekä mökin kunnostajillekin.

Raksa 2019 teemat:
* Ekologinen rakentaminen
* E
nergiatehokkuus
* M
ökki ja sauna
* Persoonallinen koti.

Ohjelmaa ammattilaisille ja kuluttajille
Raksa-messujen monipuolinen ohjelmasisältö tarjoaa tuttuun tapaan runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisillekin. Raksa-teemoihin liittyen ohjelmalavalla on luvassa paljon rahanarvoisia ja ympäristöä säästäviä vinkkejä energiatehokkaisiin ja ekologisiin rakennus- ja remonttiprojekteihin. Messuille rakentuu tänäkin keväänä Pihainfo, jossa on tarjolla neuvoja sekä vinkkejä pihasuunnitteluun ja -rakentamiseen. Messuja emännöimään saapuu suosittu toimittaja ja bloggaaja Hanna Sumari, jota kuullaan myös Raksan ohjelmalavalla kertomassa kevään sisustustrendeistä.

Raksan ensimmäisen näyttelypäivän perjantain ohjelma on suunnattu erityisesti rakennusalan ammattilaisille ja alaa opiskeleville. Päivä on täynnä ajankohtaista sisältöä muun muassa laadukkaiden ammattilaisseminaarien muodossa. Tapahtuma on perjantaina normaalisi avoinna myös kuluttajille.