Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen pelastustoiminnan osastolla on haettavana palomestarin vakituinen virka. Viran ensisijaisena toimintapaikkana on Asikkala-Padasjoki. Työskentelyalueena on kuitenkin koko Päijät-Hämeen hyvinvointialue.

Palomestarin tehtävänä on muun muassa huolehtia osaltaan alueen pelastusturvallisuustehtävistä sekä osallistua päivystävän palomestarin PHP32-tehtäviin Heinolan toimipaikalla.

Kelpoisuusvaatimuksena on pelastusasetuksen nro 407/2011 6 §:n edellyttämä kelpoisuus. Valitulla tulee olla vähintään BC-luokan ajokortti. Arvostamme alan laaja-alaista tuntemusta sekä aiempaa palvelusta Päijät-Hämeen pelastuslaitoksella.

Hakemuksiin on liitettävä ansioluettelo sekä tarvittavat jäljennökset opinto- ja työtodistuksista sekä tosite voimassa olevasta, enintään vuoden vanhasta, hyväksytysti suoritetusta FireFit- testistä.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä voimassa oleva ajokortti sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, ellei ole käynyt laitoksemme työterveystarkastuksessa jo aiemmin. Hakijan tulee antaa suostumus turvallisuusselvityksen hankkimiseen sekä suostumus huumetestaukseen.

Tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen.

Tee hakemus Kuntarekryssä

Yhteystiedot
Pelastuspäällikkö Veli-Pekka Niemikallio
veli-pekka.niemikallio@paijatha.fi
p. 044 077 3200

Tyyppi: Kokoaikatyö, vakinainen
Organisaatio: Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Pelastustoimi, Pelastustoiminta
Työavain: PAIJATHA-15-10-23
Työn alkamispäivä/ajankohta: 1.8.2023
Palkka: Tehtäväkohtainen palkka 3209,05 €/kk
Hakuaika: 3.5.2023 – 23.5.2023 23:59
Perustiedot: Tekninen ala, Pelastustoimi, Päijät-Häme, Asikkala, Padasjoki, Hyvinvointialue