Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Kolme palomiestä kypärät päässä ja huomioliivit päällä takaa kuvattuna.

Haemme kahta palomiestä Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen pelastustoiminnan osastolle vakituisiin virkoihin. Työskentelyalueena on koko hyvinvointialue, virkojen ensisijaiset toimintapaikat määritellään valintavaiheessa.

Palomiehenä tehtäviisi kuuluu osallistuminen pelastustoimintaan, ensihoitoon sekä onnettomuuksien ehkäisytyöhön suorittamalla turvallisuusviestintää ja valvontatyötä.

Me tarjoamme – monipuolisia pelastustoimen tehtäviä

  • osaavat ja kannustavat työkaverit
  • perehdytyksen työhön
  • mahdollisuuden työnohjaukseen ja kouluttautumiseen
  • perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
  • mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
  • laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Kelpoisuusvaatimuksena on pelastusasetuksen nro 407/2011 6 §:n edellyttämä kelpoisuus. Valitulla tulee olla vähintään BC-luokan ajokortti. Lisäksi valitun tulee täyttää sisäministeriön ohjeen pelastustoimen sukellus- ja pintapelastustoimintaan 2023:28 mukainen pelastussukelluskelpoisuus.

Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo sekä tosite voimassa olevasta, enintään vuoden vanhasta, hyväksytysti suoritetusta FireFit- testistä. Tarvittaessa jäljennökset opinto- ja työtodistuksista.

Valitun henkilön tulee ennen viran vastaanottamista antaa suostumus turvallisuusselvityksen hankkimiseen sekä suostumus huumetestaukseen ja esitettävä voimassa oleva ajokortti. Työskentelykielemme on suomi, joten odotamme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Hakeutuminen

Hakuaika: 12.–26.2.2024 kello 23.59

Hae työpaikkaa: kuntarekry.fi

Lisätietoja

www.phpela.fi/http://www.paijatha.fi/rekry

Yhteystiedot

Aluepalopäällikkö Juha Murtonen
puh. 0440 773 152
juha.murtonen@paijatha.fi