Tietosuoja

toimisto1

Henkilötietojesi turvallisuus on meille erityisen tärkeää. EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) sovelletaan 25.5.2018 alkaen. Uudella sääntelyllä parannetaan kuluttajien tietosuojaa, sillä se lisää henkilötietojen käsittelyn läpinäkyvyyttä ja yhtenäistää sääntelyä kaikissa EU-maissa.

Sovellamme uutta tietosuojalausuntoa 25.5.2018 alkaen, kun käytät palveluitamme tai vierailet nettisivuillamme. Esimerkisi nettisivuillamme oleviin erilaisiin lomakkeisiin on lisätty kohdat missä varmistetaan suostumus henkilötietojen keräämiseen, jos niitä kerätään lomakkeiden tietojen perusteella.

 

 Tietosuojaselosteet

 Asetuksen mukaisesti on henkilörekistereistä tehty myös tietosuojaselosteet jotka löytyvät oheisten linkkien takaa:
Ilmoittautuminen kurssille
Koulujen harjoitus
Palaute Ensihoidolle
Palaute Pelastuslaitokselle 
Ensihoidon rekrytointi
Operatiivisen rekrytointi
Tulentekoilmoitus
Ennaltaehkäisy kerrostalot
Rivitalojen omavalontalomake
Yhteydenottopyyntö
Merlot palotarkastusohjelma

 

 

 

Henkilötietojen tarkistus tai korjaus

Jokaisen oikeuksiin kuuluu oikeus tarkistaa mitä tietoja on reiksterihin kerätty ja oikeus vaati niiden muuttamista tai poistamista.


Henkilötietojen tarkistuksen tai korjaamisvaatimuksen voi tehdä seuraavasti:

1) Täytä "Rekisteritietojen tarkastuspyyntö" tai "Rekisteritietojen korjaamisvaatimus"-lomake

 Rekisteritietojen tarkastuspyyntölomake (pdf)
 Rekisteritietojen korjaamisvaatimuslomake (pdf)

 
2) Toimita täytetty ja allekirjoitettu lomake henkilökohtaisesti osoitteeseen:

 Päijät-Hämeen pelastuslaitos / Hallinto
 Manneheiminkatu 24
 15100 LAHTI

3) Lomakkeen toimittamisen yhteydessä henkilöllisyytesi varmistetaan (ajokortti, kuvallinen hankilötodistus tai passi)

4) Lomakkeen jättämisen yhteydessä voi valita tavan miten tarkastuspyynnön / korjaamisvaatimuksen tulos ilmoitetaan

 

Lomakkeen jättämisen jälkeen vastauksen valitsemallasi tavalla kuukauden kuluessa.

 

Henkilötietojen tarkistuspyynnön voi tehdä veloituksetta kerran vuodessa.

 


Lisätietoja Päijät-Hämeen tietosuoja-asioista saa tarvittaessa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tietosuoja@phpela.fi